Jeg har flere gange i mit professionelle liv været så privilegeret at arbejde sammen med Karin, og det har alle dage været en givende oplevelse. Denne gang havde vi i Gigtforeningen fornøjelsen af Forsstrøms kompetencer som moderator på en af vores liveudsendelser. Velforberedt og med stort overskud styrede hun samtalen på en empatisk, nysgerrig og insisterende måde, der sikrede, at både panelisterne og seerne gik klogere derfra med en oplevelse af at være blevet taget i hånden hele vejen. Karin er en positiv og engageret samarbejdspartner, som byder ind med både ærlige og velovervejede input til, hvordan man kan gøre tingene på nye måder

Maria Kornbeck Lundsgaard
Kommunikation og visuel storytelling, Gigtforeningen

Efter vores samarbejde med Forsstrøm kan vi i høj grad anbefale Lars og Co. Uden deres hjælp havde vi ikke fået udarbejdet grundfortællingen for Det Blå Gymnasium i Glamsbjerg. Et af de tydeligste resultater på samarbejdet er den fantastiske film, der kan ses på vores hjemmeside www.vestfyns.nu Så stor tak for samarbejdet, Lars.

Carsten Hogrefe
Rektor, Det Blå Gymnasium

Forsstrøm har ændret mit syn på marketing i CREO Arkitekter A/S. På det første møde med Lars og hans team indså jeg, at vores virksomhed ikke præsterer inden for digital marketing. En 365 graders online screening viste, at vi slet ikke anvender det fulde potentiale ved sociale medier. Jeg har allerede bestilt en web workshop for udvikling af en ny hjemmeside. Jeg er begejstret, når jeg får en ærlig rådgivning uden filter.

Simon Haag Borg
Administrerende direktør hos CREO Arkitekter A/SA

Lars og Team Forstrøm har med deres kreativitet, professionalisme og store engagement stået for udviklingen af SOSU Syds visuelle identitet. De har ramt fuldstændig plet på vores kernefortælling, vores nye site og vores nye fremragende film. Vi fortsætter samarbejdet med Forstrøm med stor stor glæde.

Lotte Dalegaard Pedersen
Direktør hos SOSU Syd

Karin Forsstrøm var vært på Deloittes flagskibsevent “Reshape the Now 2022”. Hun var både involveret i scenetræning af moderatorer for sessioner samt forberedelser forud for konferencen med henblik på at give deltagerne den bedst mulige oplevelse. Hun gjorde et fantastisk job som vært for dagen og var super fleksibel og positiv at arbejde med gennem hele forløbet.

Mette Schønnemann
Marketing- og kommunikationsdirektør, Deloitte

Jeg var på intet tidspunkt i tvivl om, hvem jeg skulle vælge som marketingbureau. Jeg valgte Forsstrøm, fordi jeg ved, de udfordrer mig som kunde, og fordi de forstår unge og mestrer uddannelsesbranding. Forsstrøm er ikke bange for at tage stilling til, og vælge, en løsning, der skubber vores efterskole lidt udover kanten – på den gode måde. Det er lykkedes Forsstrøm at finde frem til det helt rigtige visuelle univers, der er nutidigt og i øjenhøjde med eleverne og deres familier. En klar og præcis kommunikation, der gør det let at vælge Nislevgård Efterskole.

Jens Østergaard
Forstander Nislevgård Efterskole

Da vi valgte Lars og teamet hos Forsstrøm ud blandt mere end 25 bureauer i et pitch, var vi ikke i tvivl, om de kunne løfte opgaven. Kemi og forståelse for udfordringen var altafgørende, og med en datadrevet tilgang til løsningsforslag var begge selskaber (Sydtrafik og FynBus) sikre i valget. Hos Forsstrøm møder vi nærvær og en kæmpe energi og gejst - ikke kun for selve opgaven, men også for samarbejdet. Vi har følt os i trygge hænder, og vi har fået rigtig meget bureau og kampagne for det aftalte budget. Om Forsstrøm har haft 1 eller 20 kunder på samme tid, har vi intet mærket til - vi har haft direkte og hurtig adgang til kontakt, svar på spørgsmål, rettelser mv. - og det er virkelig rart i vores verden, hvor vi sjældent har tid til at vente for længe på løsninger. På vegne af Sydtrafik og med opbakning fra FynBus kan jeg varmt anbefale Lars og team Forsstrøm.

Joan Asmussen
Kampagnehaj og mester i digital markedsføring og kommunikation

Tilbage i 2019 faldt valget på Forsstrøm, da vi stod overfor en omsiggribende rebranding af Social- og Sundhedsskolen Fyn. Forsstrøms erfaring med kommunikation i øjenhøjde med den unge generation kom os i den grad til gode. Bl.a i en nærværende kernefortælling, et nyt site og ikke mindst en ny visuel identitet, som vi stadig høster positive tilkendegivelser på fra nuværende og kommende elever. Ønsker man at tale til - og ikke mindst blive hørt af- den unge generation, så er det Forsstrøm. Derfor fortsætter vores samarbejde også ufortrødent!

Morten Mossin
Kommunikationskonsulent, Social- og Sundhedsskolen Fyn

Avenida Consult har brugt Forsstrøm i forbindelse med udvikling af ny visuel identitet, website, kernefortælling og strategi. For mit personlige vedkommende var det anden gang, at jeg brugte Forsstrøm, og igen blev mine forventninger mere end indfriet. Det er en sand fornøjelse, at at kunne få så høj en kvalitet og agilitet til en så relativt lav pris sammenligneligt med traditionelle københavnske bureauer.

Jesper Geisler
Managing Director, Avenida Consult

Lars and Team-FORSSTRØM has been our creative and competent partner on our digital/online marketing journey. Team FORSSTRØM made a very thorough analysis our online presence and performance. Based on the recommendations from FORSSTRØMS analysis, we were able to review our digital mind-set in the sales and marketing staffs - and improve our online strategy and presence with simple tools. Furthermore, Lars and the Team created, launched and supervised the first and also most successfull retail campaign for Erik Joergensen in many years. We were very pleased with their support, creative ideas/suggestions, and thorough knowledge of the digital marketing universe during the whole process. I can only give my best recommendations to Lars Cruz Forsstrøm and Team FORSSTRØM.

Jesper Pedersen Thurén
Export Sales Manager, Erik Jørgensen Møbelfabrik

ECOstyle takker Lars og resten af team FORSSTRØM for den fantastiske kernefortælling, som I har forfattet til os – den rammer lige der, hvor den skal. Vi kendte ikke jer og I kendte ikke os. Men I var supergode til at stille de rigtige spørgsmål og komme ind under huden på os. Godt gået! Næste projekt er vores branding-kampagne, hvor vi i de indledende faser er hjulpet godt på vej af Lars’ kreative og strategiske mindset.

Mona Fischer Madsen
Marketing Manager at ECOstyle A/S

Lars og team-Forsstrøm er vores foretrukne partner på den digitale marketing rejse. Første step i rejsen har været at bygge et nyt website, som understøtter den digitale kunderejse. Lars og hans team har været super kreative og fundet nogle rigtig gode løsninger, der forener vores værdier og forretningsmodel med et nyt og friskt pust. Naturligvis hele tiden med vores strategi i baghovedet. Teamet er super energifyldt og får ting til at ske. Derfor mine varmeste anbefalinger til Lars Cruz Forsstrøm og hele teamet bag.

Helle Krag Thomsen
Marketing and Communication Manager, OJ Electronics A/S

Jeg har som salgsleder i DK Planteservice stor fornøjelse af et godt og inspirerende samarbejde med Lars og det øvrige team i Forsstrøm. Lars forstår at lytte til os som virksomhed og forstå kernen i virksomhedens forretning, hvilket skaber stor tillid. Med sin store faglige ekspertise, legende og nyskabende tilgang samt et top tunet team i ryggen, har han hjulpet DK Planteservice med at skabe en ny kernefortælling, nyt logo og en ny digital platform. Vi synes virkelig Forsstrøm har ramt plet og glæder os hver dag over resultaterne af vores samarbejde. Vi fortsætter rejsen sammen og giver vores bedste anbefalinger til Lars og Forsstrøm.

Camilla Eskildsen
Salgsleder, DK Planteservice A/S

I have had the pleasure to work with Lars Cruz Forstrøm on project “new job” – Lars is one of the most creative persons I have worked with. Lars do not only have the great ideas but also the drive to bring them to life and execute them. Lars has my best recommendations.

Henrik Dalsgaard Hansen
CEO, Scan A/S

Lars has been a visionary and valuable marketing partner / advisor for ITW GSE since 2008. He has coached us through major branding processes with focus on the strategic approach. Also, he has challenged us bringing fresh views to on how we could implement our vision and core values in our appearance. With his touch, our digital presence has definitely ended up becoming more visionary with an outside-in approach. Lars has a thorough knowledge of our organization and business philosophies which ease and facilitate a strong relation and co-operation. Lars is very good at listening and familiarizing himself with complex matters which leads to spot on solutions. I can only give my best recommendations to Lars!

Helle Krogh Petersen
Global Marketing Manager, ITW GSE

Vi begyndte samarbejdet med Lars i december 2017, fordi vi havde brug for Kommunikation og PR, der var nytænkende, kreativ, foran - og på kanten af boksen. Det har vi fået! Lars en behagelig og troværdig rådgiver, og han så dygtig til at sætte det helt rigtige team til den specifikke opgave. Vi glæder os til spændende projekter i fremtiden.

Malene Meincke
Uddannelsesleder, HR, Kommunikation og pædagogisk udvikling, Nyborg Gymnasium

Vi har i ITW GSE arbejdet sammen med Lars Cruz Forsstrøm omkring brand identitet i flere perioder i løbet af de sidste 15 år. Samarbejdet har bragt os tilbage på sporet når vi har haft brug for det, men ikke mindst har det udviklet både vores brand og egen indsigt. Jeg står gerne til rådighed for en uddybning af opgaverne Lars har arbejdet med.

Poul Elvstrøm
Vice President Global Sales & Marketing, GSE

I 2016 søgte vi efter en stærk branding og kommunikations kompetence. Mange anbefalinger pegede på Lars, hvorfor vi indledte et tæt samarbejde. Vi havde brug for at professionalisere vores identitet og skabe en større bevidsthed omkring vores eksterne kommunikation og vigtigst af alt, skabe sammenhæng fra vores strategi til den reelle kundeoplevelsen. Hos Forsstrøm køber vi ikke “bare” en ydelse som hos et traditionelt reklamebureau. Vi har adgang til en stærk strategisk og visionær kompetence, men et meget stærkt netværk at samarbejdspartnere...

Anders Gram
CEO, Managing Director at Würth Industri Danmark A/S

Vi har fast brugt Lars til at hjælpe os med vores markedsføring igennem en længere periode. Vi ville helt forfra med alt lige fra ny visuel identitet, ny præsentation af vores virksomhed, nye beskrivelser af vores services og meget mere. Lars har været helt fantastisk. Han er utrolig kreativ, dygtig og formår i høj grad at tænke ud af boksen. Han har lige nøjagtig den “kant”, som vi længe har ledt efter. Han har været spot on i forhold til udarbejdelse af alt vores materiale. Han er utrolig ærekær og perfektionistisk omkring sit arbejde, så der er ingen detaljer, der bliver overladt til tilfældighederne. Så vi har trygt kunne overlade alt til Lars og vide, at alt ville blive ordnet og til tiden - hver gang. Jeg giver Lars mine allerhøjeste anbefalinger og er utrolig glad for, at vi fik ham om bord. 5 stjerner herfra 🙂

Lotte Munk
HR-ansvarlig at Solvo IT

Forsstrøm har været i mit netværk siden 2007. Han kan sin Markedsføring ABC og holder sig ajour med de nyeste trends derudover er han en dygtig kommunikator med særlige evner indenfor digital markedsføring. Noget af det, der kendetegner Lars er hans eminente evne til at spore sig ind på sine medmennesker; kunder, såvel som samarbejdspartnere og medarbejdere. Han er utrolig god til at lytte og orientere sig i komplekse sammenhænge og “slå ned” på kernen i problemstillingerne. Han er behaglig at arbejde sammen med, har en fin humor, er altid på bolden for at finde løsninger og sikre fremdrift. Jeg kan varmt anbefale Forsstrøm.

Mette Have Larsen-Ledet
Global Senior Marketing Manager hos LEGO Group

Jeg har arbejdet sammen med Forsstrøm i konsortie lignende forhold om både små og store projekter. Lars er super kreativ og rigtig god til at formulerer digitale strategier og finde løsninger ud fra de rammer, som bliver stillet. Han går højt op i kundetilfredshed, og han formår langt de fleste gange at levere ønsket eller mere værdi ind i projekterne.

Anders Trans Sørensen
Major Friends Maker hos Umbraco A/S

Forsstrøm har i snart 10 år været bagmand for Tietgenbyens samlede markedsføring. Tietgenbyen er en del af Odense Kommune. Markedsføring er i vores regi en balancegang, som Lars har stor forståelse for at opretholde. Derudover sætter vi i Tietgenbyens regi stor pris på den måde, Lars konstruktivt udfordrer os på i vores tilgang til strategisk marketing.

Allan Ohm Tolstrup
Byggerådgiver hos Milton Huse A/S

Forsstrøm is a trusted and professional Marketing Adviser. We have changed our 50 year old name to something new and exciting without sacrificing our core values and the brand loyalty of our customers. The change has been challenging but also great for the spirit of the company. Thanks Forsstrøm.

Flemming Hjort
Owner, Masentia A/S

Lars er en stærk og særdeles værdifuld samarbejdspartner og rådgiver for os i brancheforeningen Grakom. Det har han været i forbindelse med vores rebranding, navneskifte og udskiftning af vores visuelle identitet. Det er han også i forbindelse med vores udvikling af vores marketing mangagement. Jeg kan klart anbefale Forsstrøm.

Thomas Torp
Adm. direktør hos Brancheforeningen Grakom

Jeg kan på det varmeste anbefale Forsstrøm, hvis man søger en strategisk vinkel på såvel sin kommunikation som sin identitet. Lars har været min eksterne sparringspartner og haft uvurderlig betydning for selskabets succes. Lars har været med helt fra idéstadiet til kontinuerlig forbedringsinitiativer. Lars’ vinkler har løftet vores niveau fra “branche-dialog” til værdiskabende “kunde-dialog”.

Kenneth Hansen
Salg | Forretningsudvikling | Ledelse | Strategi

Forsstrøm is a unique motivator who has the ability to view challenging situations from other angles, turning challenges into opportunities. Lars thinks out of the box with a practical perspective, which entails him to convert “crazy” idea’s into unique solutions. Lars values moral and loyalty before anything and is not afraid to speak his mind, and feedback is always provided in a constructive manner.

Jim Sawaguchi
Head of Credit Operations and member of the Board of Directors at Mercedes-Benz Finans

Forsstrøm har vist sin styrke ved, på yderst professionel vis, at have balance mellem strategi og hands-on eksekvering ifm. min virksomheds etablering og skabelse. Jeg værdsætter drengerøven som udfordre mig - den über intelligente strateg - og den frække dreng som kommer med forslag/løsninger der indeholder lige præcis dét, der gør at vi vinder kampen om kunderne. Alt hvad Lars gør/siger/tænker er for min forretnings bedste. Det skal bringe mig frem - udvikle min forretning og give mig værdi. Lars er ikke ydmyg ! Han siger tingene som han tænker dem - og efter 5 års samarbejde erkender jeg med stor respekt, at han ved hvad han taler om. Tak for dig Lars - You rock !

Bo Franch-Mærkedahl
Director of Sales Nordic at Van Gils Fashion

Jeg oplever Lars som en meget kompetent og spændende/udfordrende samarbejdspartner. Forsstrøm kombinerer det forretningsmæssige, kreativitet samt indsigt i og flair for alle de digitale muligheder. Det har blandt andet været med til at løfte vores web-kommunikation væsentligt. Vi har ad flere omgange modtaget oplæg på basis af vores strategiske input, som har overgået forventningerne.

Morten Bøcker
Kommunikations- og marketingchef i Bredana - Microsoft Dynamics ERP og CRM partner

Jeg kender Lars som en meget dygtig og kreativ kontaktchef, han tænker ud af boxen, og går lige til bidet, når han udfordre kollegaer og kunder. Jeg kender ligeledes Lars gennem bestyrelsesarbejdet i Aurumania, hvor han er en god og værdsat sparingspartner. Derfor kan jeg varmt anbefale Lars som en samarbejdspartner.

Keld Daugaard Rasmussen
Business Development Manager MITG Integrated Health Solution at Medtronic

Gennem min stilling som marketingmedarbejder hos Grafisk Arbejdsgiverforening har jeg haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Lars Forsstrøm. I forbindelse med vores igangværende tryksagskampagne skulle vi bruge en samarbejdspartner, der kunne løse opgaven med at få udviklet indhold til en QR-kode. Vores valg faldt på Lars, idet vi allerede på første møde var af den opfattelse, at Forsstrøm kunne løfte opgaven op på det niveau, som vi ønskede.

Martin Bro Trasmundi
CMO at Lendme

Jeg har kendt Forsstrøm som en dedikeret og dygtig kollega. Lars var ansvarlig for marketing hos Dansupport og med Lars oplevede vi et løft i både kommunikation og layout.

Gert Christiansen
Løsningsarkitekt og partner at Infowise aps

Jeg har arbejdet sammen med Lars og hans dygtige Forsstrøm team siden 2017. Det har været en yderst positiv oplevelse lige fra dag 1, hvor vores samarbejde hurtigt tog fart – der er initiativ, ihærdighed, samt masser af fed energi i Lars. Vi er blevet udfordret af ambitiøse idéer vi aldrig selv var kommet på og præsenteret for spændende koncepter, der har været langt over vores forventninger til hvad marketing skal kunne. Med Lars er der ingen grænser for hvad der kan lade sig gøre, ikke mindst takket være hans eminente team og stærke netværk. Man får en meget kompetent partner i Lars – med en kreativ hjerne og en ja-hat, der gør samarbejdet lærerigt og bestemt også sjovt undervejs.

Michelle Hjorth Christensen
HR Business Partner, Würth Industri Danmark A/S

Jeg havde fornøjelsen at arbejde sammen med Lars igennem et par år. Lars var marketingchef hos DANSUPPORT, og fik i den periode hele vores eksterne kommunikation op i et helt andet og mere professionelt niveau end tidligere. Lars er god fyr - som med masser af energi og godt humør præger sine omgivelser positivt. Samtidig er Lars kompromisløs i forhold til kvaliteten af sit arbejde - næstbedst er langt fra godt nok. Jeg kan kun medgive mine bedste anbefalinger - og arbejder igen gerne sammen med Lars i fremtiden.

Kenneth Rossau
Managing Partner hos Infowise

Lars er en yderst kompetent sparringspartner, som hurtigt finder solid og brugbare kommunikationsløsninger på komplekse problemstilling. Lars sætter en stor ære i godt “håndværk”, sikkerhed for deadlines indenfor aftalt budgetter og leder i det hele taget store som små projekter sikkert igennem fra idé til implementering. Lars mestre alle facetter indenfor kommunikation og brandstrategier samt kan optimere på alle platforme, såvel online som offline.

Esben Darling Meng
Board Member at Colourbox

VIL DU VIDE MERE, SÅ TA´ EN UFORPLIGTENDE SNAK MED EN AF OS:

Lars Cruz Forsstrøm

T: 9339 7117
LARS@FORSSTROM.DK


KOMMUNIKATIONSRÅDGIVER &
BRAND ARKITEKT

Lars er et af de mennesker, man husker, fordi han sætter et personligt aftryk. Han ser hullerne i osten og baner vejen indenfor kreative løsninger og strategisk kommunikation. Han rådgiver på topledelsesniveau og rådgiver blandt andet BROEN-LAB, ITW GSE, Fynbus og Orifarm

KARIN CRUZ FORSSTRØM

T: 5156 3244
KARINCRUZ@FORSSTROM.DK

 

KOMMUNIKATIONSRÅDGIVER & JOURNALIST

Karin sætter en ære i at omsætte komplekse budskaber til let forståeligt sprog. Med en baggrund som TV-journalist hjælper hun med at facilitere konferencer på topniveau, og træner erhvervsledere og værter i personlig performance.

BETINA LIND KRARUP

T: 2422 2578
BETINA@FORSSTROM.DK

KOMMUNIKATIONSRÅDGIVER & BRAND MOVER

Betina trives i krydsfeltet mellem salg og marketing. Som rådgiver brænder hun især for områder indenfor bæredygtighed og ESG. Hendes kundeportefølje rummer blandt andet OJ Electronics, HJ Hansen, Totalbanken og MSC.

ANNE LOUISE DANØ

T: 2256 0669
LOUISE@FORSSTROM.DK

KOMMUNIKATIONSRÅDGIVER &
VISUEL DESIGNER

Louise har i mange år siddet på den modsatte side af bordet, og arbejdet med kommunikation i en politisk styret organisation. Louise brænder især for kultur og unge og hendes kunder tæller blandt andet Nyborg Gymnasium, Ørestad Gymnasium og Musikstarter.

TRINE SKOVLUND ØSTERGAARD

T: 2193 9597
TRINE@FORSSTROM.DK

KOMMUNIKATIONSRÅDGIVER &
VISUEL DESIGNER

Trine har en særlig passion for livsstil og det har derfor været helt naturligt for Trine at kaste sig over kommunikationsopgaver for BROEN-LAB, CREO Aktitekter, Living Flames, Juuce og 2Blind2C

Hvem er Forsstrøm EGENTLIGT?

FORSSTRØM APS  · HOVEDKONTOR: RYTTERGADE 12 B, 1. 5000 ODENSE C  ·  CVR: 30548035