Styrk din fortælling. Se film

Giver dit brand mening?

Mening er den mest motiverende faktor for mennesket. Du mærker det tydeligst, når den er fraværende. Når du ikke kan finde mening i din situation, går du i sort. Omvendt kan du tåle et næsten hvilket som helst “hvordan”, hvis du har fundet dit “hvorfor”. Det er vores angrebspunkt, når vi hjælper dig med at skabe et stærkt brand.

Hvorfor er du til?

Hvorfor eksisterer din virksomhed? Hvorfor går dine ansatte på arbejde hver dag? Hvorfor gør du? Og hvorfor vil dine kunder savne dig den dag, du ikke længere er i markedet for dem?

Svaret ligger i din mission, der sammen med dine værdier er det stabile element i dit brand.

TILBAGE TIL FREMTIDEN
Det dynamiske element fanger vi med din vision. Hvad vil du opnå gennem din indsats. Hvilke ambitioner ønsker du brændende at indfri? Og hvad skal du nå næste år, der viser, at du er på vej til at indfri din drøm?

Begge elementer indfanger vi i en kernefortælling, der engagerer dine kunder, dine medarbejdere og dig selv. Når du lever din kernefortælling forvandler du dine kunder til tilhængere. De vil varmt anbefale dig til andre, følge dig, selv om du laver fejl - og forsvare dig i selv den værste shitstorm, du måtte blive udsat for. Samtidig får du medarbejdere, som er mindre syge, arbejder mere og taler begejstret om dig ude i byen. Mens dine eksterne samarbejder udvikler sig til stærke strategiske partnerskaber. For disse virksomheder kan se sig selv som en væsentlig del af rejsen frem mod målet.Dit brand skal give mening for andre end dig selv.
Du skal engagere dig i det, dine kunder finder afgørende. Du skal skabe et værdifællesskab mellem dig, dit brand og dine kunder.
Og du skal have hjertet med i dine handlinger. Du skal finde dit why.

Fra kunder til tilhængere

FØLG KUNDEN RUNDT I KØBSREJSEN
Vores brandingproces skaber fundamentet for din vækst i markedet. Ovenpå kernefortællingens skrevne ord bygger vi dit brands identitet. Ideerne får krop og sjæl og forvandles til koncepter, farver, former og indhold. Processen rummer en række værktøjer herunder interviews, værdiafdækning, workshops, konkurrent- og markedsanalyser, udvikling af personas, grafisk design, ideudvikling og meget mere. Dermed får du koncepter og ideer, der gør dig i stand til at ramme alle faser i købsrejsen. Vi inspirerer. Konverterer. Lukker salget. Onboarder. Og gør kunder til ambassadører.

Kontakt os, hvis du synes, dette giver mening.
Du skal kende dine kunders købsrejse for at kommunikere effektivt. Ofte er kunden ude af markedet i lang tid. Her skal du ikke komme med købskommunikation, men vise dig som en relevant partner, der brændende interesserer sig for det samme som ham eller hende. Du skal leve dit hvorfor!

Recommen­dations

 • Maria Kornbeck Lundsgaard
  Jeg har flere gange i mit professionelle liv været så privilegeret at arbejde sammen med Karin, og det har alle dage været en givende oplevelse. Denne gang havde vi i Gigtforeningen fornøjelsen af Forsstrøms kompetencer som moderator på en af vores liveudsendelser. Velforberedt og med stort overskud styrede hun samtalen på en empatisk, nysgerrig og insisterende måde, der sikrede, at både panelisterne og seerne gik klogere derfra med en oplevelse af at være blevet taget i hånden hele vejen. Karin er en positiv og engageret samarbejdspartner, som byder ind med både ærlige og velovervejede input til, hvordan man kan gøre tingene på nye måder
  Maria Kornbeck Lundsgaard
  Kommunikation og visuel storytelling, Gigtforeningen
  12. december 2022
 • Simon Haag Borg
  Forsstrøm har ændret mit syn på marketing i CREO Arkitekter A/S.

  På det første møde med Lars og hans team indså jeg, at vores virksomhed ikke præsterer inden for digital marketing. En 365 graders online screening viste, at vi slet ikke anvender det fulde potentiale ved sociale medier.

  Jeg har allerede bestilt en web workshop for udvikling af en ny hjemmeside. Jeg er begejstret, når jeg får en ærlig rådgivning uden filter.
  Simon Haag Borg
  Administrerende direktør hos CREO Arkitekter A/SA
  19. august 2022
 • Lotte Dalegaard Pedersen
  Lars og Team Forstrøm har med deres kreativitet, professionalisme og store engagement stået for udviklingen af SOSU Syds visuelle identitet. De har ramt fuldstændig plet på vores kernefortælling, vores nye site og vores nye fremragende film.
  Vi fortsætter samarbejdet med Forstrøm med stor stor glæde.
  Lotte Dalegaard Pedersen
  Direktør hos SOSU Syd
  20. september 2022
 • Mette Schønnemann
  Karin Forsstrøm var vært på Deloittes flagskibsevent “Reshape the Now 2022”. Hun var både involveret i scenetræning af moderatorer for sessioner samt forberedelser forud for konferencen med henblik på at give deltagerne den bedst mulige oplevelse. Hun gjorde et fantastisk job som vært for dagen og var super fleksibel og positiv at arbejde med gennem hele forløbet.
  Mette Schønnemann
  Marketing- og kommunikationsdirektør, Deloitte
  18. november 2022
 • Jens Østergaard
  Jeg var på intet tidspunkt i tvivl om, hvem jeg skulle vælge som marketingbureau.
  Jeg valgte Forsstrøm, fordi jeg ved, de udfordrer mig som kunde, og fordi de forstår unge og mestrer uddannelsesbranding. Forsstrøm er ikke bange for at tage stilling til, og vælge, en løsning, der skubber vores efterskole lidt udover kanten – på den gode måde.
  Det er lykkedes Forsstrøm at finde frem til det helt rigtige visuelle univers, der er nutidigt og i øjenhøjde med eleverne og deres familier.
  En klar og præcis kommunikation, der gør det let at vælge Nislevgård Efterskole.
  Jens Østergaard
  Forstander Nislevgård Efterskole
  20. september 2022
 • Joan Asmussen
  Da vi valgte Lars og teamet hos Forsstrøm ud blandt mere end 25 bureauer i et pitch, var vi ikke i tvivl, om de kunne løfte opgaven. Kemi og forståelse for udfordringen var altafgørende, og med en datadrevet tilgang til løsningsforslag var begge selskaber (Sydtrafik og FynBus) sikre i valget. Hos Forsstrøm møder vi nærvær og en kæmpe energi og gejst - ikke kun for selve opgaven, men også for samarbejdet. Vi har følt os i trygge hænder, og vi har fået rigtig meget bureau og kampagne for det aftalte budget. Om Forsstrøm har haft 1 eller 20 kunder på samme tid, har vi intet mærket til - vi har haft direkte og hurtig adgang til kontakt, svar på spørgsmål, rettelser mv. - og det er virkelig rart i vores verden, hvor vi sjældent har tid til at vente for længe på løsninger. På vegne af Sydtrafik og med opbakning fra FynBus kan jeg varmt anbefale Lars og team Forsstrøm.
  Joan Asmussen
  Kampagnehaj og mester i digital markedsføring og kommunikation
  21. maj 2021
 • Morten Mossin
  Tilbage i 2019 faldt valget på Forsstrøm, da vi stod overfor en omsiggribende rebranding af Social- og Sundhedsskolen Fyn. Forsstrøms erfaring med kommunikation i øjenhøjde med den unge generation kom os i den grad til gode. Bl.a i en nærværende kernefortælling, et nyt site og ikke mindst en ny visuel identitet, som vi stadig høster positive tilkendegivelser på fra nuværende og kommende elever. Ønsker man at tale til - og ikke mindst blive hørt af- den unge generation, så er det Forsstrøm. Derfor fortsætter vores samarbejde også ufortrødent!
  Morten Mossin
  Kommunikationskonsulent, Social- og Sundhedsskolen Fyn
  19. marts 2021
 • Jesper Geisler
  Avenida Consult har brugt Forsstrøm i forbindelse med udvikling af ny visuel identitet, website, kernefortælling og strategi. For mit personlige vedkommende var det anden gang, at jeg brugte Forsstrøm, og igen blev mine forventninger mere end indfriet. Det er en sand fornøjelse, at at kunne få så høj en kvalitet og agilitet til en så relativt lav pris sammenligneligt med traditionelle københavnske bureauer.
  Jesper Geisler
  Managing Director, Avenida Consult
  5. januar 2021
 • Jesper Pedersen Thurén
  Lars and Team-FORSSTRØM has been our creative and competent partner on our digital/online marketing journey. Team FORSSTRØM made a very thorough analysis our online presence and performance. Based on the recommendations from FORSSTRØMS analysis, we were able to review our digital mind-set in the sales and marketing staffs - and improve our online strategy and presence with simple tools. Furthermore, Lars and the Team created, launched and supervised the first and also most successfull retail campaign for Erik Joergensen in many years. We were very pleased with their support, creative ideas/suggestions, and thorough knowledge of the digital marketing universe during the whole process. I can only give my best recommendations to Lars Cruz Forsstrøm and Team FORSSTRØM.
  Jesper Pedersen Thurén
  Export Sales Manager, Erik Jørgensen Møbelfabrik
  12. november 2020
 • Mona Fischer Madsen
  ECOstyle takker Lars og resten af team FORSSTRØM for den fantastiske kernefortælling, som I har forfattet til os – den rammer lige der, hvor den skal. Vi kendte ikke jer og I kendte ikke os. Men I var supergode til at stille de rigtige spørgsmål og komme ind under huden på os. Godt gået! Næste projekt er vores branding-kampagne, hvor vi i de indledende faser er hjulpet godt på vej af Lars’ kreative og strategiske mindset.
  Mona Fischer Madsen
  Marketing Manager at ECOstyle A/S
  9. februar 2021
 • Helle Krag Thomsen
  Lars og team-Forsstrøm er vores foretrukne partner på den digitale marketing rejse. Første step i rejsen har været at bygge et nyt website, som understøtter den digitale kunderejse. Lars og hans team har været super kreative og fundet nogle rigtig gode løsninger, der forener vores værdier og forretningsmodel med et nyt og friskt pust. Naturligvis hele tiden med vores strategi i baghovedet. Teamet er super energifyldt og får ting til at ske. Derfor mine varmeste anbefalinger til Lars Cruz Forsstrøm og hele teamet bag.
  Helle Krag Thomsen
  Marketing and Communication Manager, OJ Electronics A/S
  25. juni 2020
 • Camilla Eskildsen
  Jeg har som salgsleder i DK Planteservice stor fornøjelse af et godt og inspirerende samarbejde med Lars og det øvrige team i Forsstrøm. Lars forstår at lytte til os som virksomhed og forstå kernen i virksomhedens forretning, hvilket skaber stor tillid. Med sin store faglige ekspertise, legende og nyskabende tilgang samt et top tunet team i ryggen, har han hjulpet DK Planteservice med at skabe en ny kernefortælling, nyt logo og en ny digital platform. Vi synes virkelig Forsstrøm har ramt plet og glæder os hver dag over resultaterne af vores samarbejde. Vi fortsætter rejsen sammen og giver vores bedste anbefalinger til Lars og Forsstrøm.
  Camilla Eskildsen
  Salgsleder, DK Planteservice A/S
  11. juni 2020
 • Henrik Dalsgaard Hansen
  I have had the pleasure to work with Lars Cruz Forstrøm on project “new job” – Lars is one of the most creative persons I have worked with. Lars do not only have the great ideas but also the drive to bring them to life and execute them. Lars has my best recommendations.
  Henrik Dalsgaard Hansen
  CEO, Scan A/S
  8. oktober 2019
 • Helle Krogh Petersen
  Lars has been a visionary and valuable marketing partner / advisor for ITW GSE since 2008. He has coached us through major branding processes with focus on the strategic approach. Also, he has challenged us bringing fresh views to on how we could implement our vision and core values in our appearance. With his touch, our digital presence has definitely ended up becoming more visionary with an outside-in approach. Lars has a thorough knowledge of our organization and business philosophies which ease and facilitate a strong relation and co-operation. Lars is very good at listening and familiarizing himself with complex matters which leads to spot on solutions. I can only give my best recommendations to Lars!
  Helle Krogh Petersen
  Global Marketing Manager, ITW GSE
  9. januar 2019
 • Malene Meincke
  Vi begyndte samarbejdet med Lars i december 2017, fordi vi havde brug for Kommunikation og PR, der var nytænkende, kreativ, foran - og på kanten af boksen. Det har vi fået! Lars en behagelig og troværdig rådgiver, og han så dygtig til at sætte det helt rigtige team til den specifikke opgave. Vi glæder os til spændende projekter i fremtiden.
  Malene Meincke
  Uddannelsesleder, HR, Kommunikation og pædagogisk udvikling, Nyborg Gymnasium
  19. oktober 2018
 • Poul Elvstrøm
  Vi har i ITW GSE arbejdet sammen med Lars Cruz Forsstrøm omkring brand identitet i flere perioder i løbet af de sidste 15 år. Samarbejdet har bragt os tilbage på sporet når vi har haft brug for det, men ikke mindst har det udviklet både vores brand og egen indsigt.
  Jeg står gerne til rådighed for en uddybning af opgaverne Lars har arbejdet med.
  Poul Elvstrøm
  Vice President Global Sales & Marketing, GSE
  18. oktober 2018
 • Anders Gram
  I 2016 søgte vi efter en stærk branding og kommunikations kompetence. Mange anbefalinger pegede på Lars, hvorfor vi indledte et tæt samarbejde. Vi havde brug for at professionalisere vores identitet og skabe en større bevidsthed omkring vores eksterne kommunikation og vigtigst af alt, skabe sammenhæng fra vores strategi til den reelle kundeoplevelsen. Hos Forsstrøm køber vi ikke “bare” en ydelse som hos et traditionelt reklamebureau. Vi har adgang til en stærk strategisk og visionær kompetence, men et meget stærkt netværk at samarbejdspartnere...
  Anders Gram
  CEO, Managing Director at Würth Industri Danmark A/S
  6. april 2018
 • Lotte Munk
  Vi har fast brugt Lars til at hjælpe os med vores markedsføring igennem en længere periode. Vi ville helt forfra med alt lige fra ny visuel identitet, ny præsentation af vores virksomhed, nye beskrivelser af vores services og meget mere. Lars har været helt fantastisk. Han er utrolig kreativ, dygtig og formår i høj grad at tænke ud af boksen. Han har lige nøjagtig den “kant”, som vi længe har ledt efter. Han har været spot on i forhold til udarbejdelse af alt vores materiale. Han er utrolig ærekær og perfektionistisk omkring sit arbejde, så der er ingen detaljer, der bliver overladt til tilfældighederne. Så vi har trygt kunne overlade alt til Lars og vide, at alt ville blive ordnet og til tiden - hver gang. Jeg giver Lars mine allerhøjeste anbefalinger og er utrolig glad for, at vi fik ham om bord. 5 stjerner herfra 🙂
  Lotte Munk
  HR-ansvarlig at Solvo IT
  23. marts 2018
 • Mette Have Larsen-Ledet
  Forsstrøm har været i mit netværk siden 2007. Han kan sin Markedsføring ABC og holder sig ajour med de nyeste trends derudover er han en dygtig kommunikator med særlige evner indenfor digital markedsføring.
  Noget af det, der kendetegner Lars er hans eminente evne til at spore sig ind på sine medmennesker; kunder, såvel som samarbejdspartnere og medarbejdere. Han er utrolig god til at lytte og orientere sig i komplekse sammenhænge og “slå ned” på kernen i problemstillingerne. Han er behaglig at arbejde sammen med, har en fin humor, er altid på bolden for at finde løsninger og sikre fremdrift.
  Jeg kan varmt anbefale Forsstrøm.
  Mette Have Larsen-Ledet
  Global Senior Marketing Manager hos LEGO Group
  4. maj 2018
 • Anders Trans Sørensen
  Jeg har arbejdet sammen med Forsstrøm i konsortie lignende forhold om både små og store projekter.
  Lars er super kreativ og rigtig god til at formulerer digitale strategier og finde løsninger ud fra de rammer, som bliver stillet. Han går højt op i kundetilfredshed, og han formår langt de fleste gange at levere ønsket eller mere værdi ind i projekterne.
  Anders Trans Sørensen
  Major Friends Maker hos Umbraco A/S
  2. december 2016
 • Allan Ohm Tolstrup
  Forsstrøm har i snart 10 år været bagmand for Tietgenbyens samlede markedsføring. Tietgenbyen er en del af Odense Kommune. Markedsføring er i vores regi en balancegang, som Lars har stor forståelse for at opretholde. Derudover sætter vi i Tietgenbyens regi stor pris på den måde, Lars konstruktivt udfordrer os på i vores tilgang til strategisk marketing.
  Allan Ohm Tolstrup
  Byggerådgiver hos Milton Huse A/S
  29. november 2016
 • Flemming Hjort
  Forsstrøm is a trusted and professional Marketing Adviser. We have changed our 50 year old name to something new and exciting without sacrificing our core values and the brand loyalty of our customers. The change has been challenging but also great for the spirit of the company.
  Thanks Forsstrøm.
  Flemming Hjort
  Owner, Masentia A/S
  8. december 2015
 • Thomas Torp
  Lars er en stærk og særdeles værdifuld samarbejdspartner og rådgiver for os i brancheforeningen Grakom. Det har han været i forbindelse med vores rebranding, navneskifte og udskiftning af vores visuelle identitet. Det er han også i forbindelse med vores udvikling af vores marketing mangagement. Jeg kan klart anbefale Forsstrøm.
  Thomas Torp
  Adm. direktør hos Brancheforeningen Grakom
  2. december 2015
 • Kenneth Hansen
  Jeg kan på det varmeste anbefale Forsstrøm, hvis man søger en strategisk vinkel på såvel sin kommunikation som sin identitet. Lars har været min eksterne sparringspartner og haft uvurderlig betydning for selskabets succes. Lars har været med helt fra idéstadiet til kontinuerlig forbedringsinitiativer. Lars’ vinkler har løftet vores niveau fra “branche-dialog” til værdiskabende “kunde-dialog”.
  Kenneth Hansen
  Salg | Forretningsudvikling | Ledelse | Strategi
  27. november 2015
 • Jim Sawaguchi
  Forsstrøm is a unique motivator who has the ability to view challenging situations from other angles, turning challenges into opportunities. Lars thinks out of the box with a practical perspective, which entails him to convert “crazy” idea’s into unique solutions. Lars values moral and loyalty before anything and is not afraid to speak his mind, and feedback is always provided in a constructive manner.
  Jim Sawaguchi
  Head of Credit Operations and member of the Board of Directors at Mercedes-Benz Finans
  29. august 2013
 • Bo Franch-Mærkedahl
  Forsstrøm har vist sin styrke ved, på yderst professionel vis, at have balance mellem strategi og hands-on eksekvering ifm. min virksomheds etablering og skabelse. Jeg værdsætter drengerøven som udfordre mig - den über intelligente strateg - og den frække dreng som kommer med forslag/løsninger der indeholder lige præcis dét, der gør at vi vinder kampen om kunderne. Alt hvad Lars gør/siger/tænker er for min forretnings bedste. Det skal bringe mig frem - udvikle min forretning og give mig værdi. Lars er ikke ydmyg ! Han siger tingene som han tænker dem - og efter 5 års samarbejde erkender jeg med stor respekt, at han ved hvad han taler om. Tak for dig Lars - You rock !
  Bo Franch-Mærkedahl
  Director of Sales Nordic at Van Gils Fashion
  29. juli 2013
 • Morten Bøcker
  Jeg oplever Lars som en meget kompetent og spændende/udfordrende samarbejdspartner. Forsstrøm kombinerer det forretningsmæssige, kreativitet samt indsigt i og flair for alle de digitale muligheder. Det har blandt andet været med til at løfte vores web-kommunikation væsentligt. Vi har ad flere omgange modtaget oplæg på basis af vores strategiske input, som har overgået forventningerne.
  Morten Bøcker
  Kommunikations- og marketingchef i Bredana - Microsoft Dynamics ERP og CRM partner
  24. juli 2013
 • Keld Daugaard Rasmussen
  Jeg kender Lars som en meget dygtig og kreativ kontaktchef, han tænker ud af boxen, og går lige til bidet, når han udfordre kollegaer og kunder. Jeg kender ligeledes Lars gennem bestyrelsesarbejdet i Aurumania, hvor han er en god og værdsat sparingspartner.
  Derfor kan jeg varmt anbefale Lars som en samarbejdspartner.
  Keld Daugaard Rasmussen
  Business Development Manager MITG Integrated Health Solution at Medtronic
  6. oktober 2011
 • Martin Bro Trasmundi
  Gennem min stilling som marketingmedarbejder hos Grafisk Arbejdsgiverforening har jeg haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Lars Forsstrøm. I forbindelse med vores igangværende tryksagskampagne skulle vi bruge en samarbejdspartner, der kunne løse opgaven med at få udviklet indhold til en QR-kode. Vores valg faldt på Lars, idet vi allerede på første møde var af den opfattelse, at Forsstrøm kunne løfte opgaven op på det niveau, som vi ønskede.
  Martin Bro Trasmundi
  CMO at Lendme
  4. oktober 2011
 • Gert Christiansen
  Jeg har kendt Forsstrøm som en dedikeret og dygtig kollega. Lars var ansvarlig for marketing hos Dansupport og med Lars oplevede vi et løft i både kommunikation og layout.
  Gert Christiansen
  Løsningsarkitekt og partner at Infowise aps
  5. december 2010
 • Michelle Hjorth Christensen
  Jeg har arbejdet sammen med Lars og hans dygtige Forsstrøm team siden 2017. Det har været en yderst positiv oplevelse lige fra dag 1, hvor vores samarbejde hurtigt tog fart – der er initiativ, ihærdighed, samt masser af fed energi i Lars. Vi er blevet udfordret af ambitiøse idéer vi aldrig selv var kommet på og præsenteret for spændende koncepter, der har været langt over vores forventninger til hvad marketing skal kunne. Med Lars er der ingen grænser for hvad der kan lade sig gøre, ikke mindst takket være hans eminente team og stærke netværk. Man får en meget kompetent partner i Lars – med en kreativ hjerne og en ja-hat, der gør samarbejdet lærerigt og bestemt også sjovt undervejs.
  Michelle Hjorth Christensen
  HR Business Partner, Würth Industri Danmark A/S
  10. oktober 2019
 • Kenneth Rossau
  Jeg havde fornøjelsen at arbejde sammen med Lars igennem et par år. Lars var marketingchef hos DANSUPPORT, og fik i den periode hele vores eksterne kommunikation op i et helt andet og mere professionelt niveau end tidligere. Lars er god fyr - som med masser af energi og godt humør præger sine omgivelser positivt. Samtidig er Lars kompromisløs i forhold til kvaliteten af sit arbejde - næstbedst er langt fra godt nok.
  Jeg kan kun medgive mine bedste anbefalinger - og arbejder igen gerne sammen med Lars i fremtiden.
  Kenneth Rossau
  Managing Partner hos Infowise
  6. oktober 2010
 • Esben Darling Meng
  Lars er en yderst kompetent sparringspartner, som hurtigt finder solid og brugbare kommunikationsløsninger på komplekse problemstilling. Lars sætter en stor ære i godt “håndværk”, sikkerhed for deadlines indenfor aftalt budgetter og leder i det hele taget store som små projekter sikkert igennem fra idé til implementering. Lars mestre alle facetter indenfor kommunikation og brandstrategier samt kan optimere på alle platforme, såvel online som offline.
  Esben Darling Meng
  Board Member at Colourbox
  5. oktober 2010


Marketing must change

I løbet af det sidste år har den digitale modenhed i danske virksomheder flyttet sig fem år frem i tiden. Det, du gjorde i går, vil derfor ikke give dig de resultater, du ønsker i morgen. Du må finde nye veje til vækst. Det er det, vi giver dig hos Forsstrøm. Klik dig videre og se hvordan.Køb os på abonnementBedst af det hele, så kan du købe os på abonnement. Det giver dig nogle ret så kontante fordele. For når du lover at aftage nogle timer regelmæssigt, giver vi dig en besparelse på 25-50% på projekternes timepris. Samtidig involverer vi os dybere, deltager i interne statusmøder - og opfører os i det hele taget som om, vi var din interne marketingafdeling. Bare uden brok, bøvl og barsel.

Du kan natuligvis også købe os på timebasis som i et normalt bureausamarbejde. Det får du bare lidt mindre ud af.

Lad os under alle omstændigheder tale om dette. Ring eller mail til os. Så tager vi den derfra.
Lars Cruz Forsstrøm

Senior marketing advisor
Brand architect · Owner
Tel: 9339 7117
lars@forsstrom.dk

Karin Cruz Forsstrøm

Press and
public relations
Tel: 5156 3244
karincruz@forsstrom.dk

Betina Lind Krarup

Marketing Partner
and Brand Mover
Tel: 2422 2578
betina@forsstrom.dk

Anne Louise Danø

Project Manager
and Visual Designer
Tel: 2256 0669
louise@forsstrom.dk

Trine Skovlund
Østergaard

Project Manager
and Visual Designer
Tel: 2193 9597
trine@forsstrom.dk