Her rammer vi plet og skaber nye veje til vækst

Forsstrøm og den røde tråd

Forsstrøm er alt andet end et almindeligt kommunikationsbureau

Vi skiller os ud fra mængden ved at kunne træde direkte ind i din virksomhed, for at varetage alt indenfor branding og kommunikation. Vi planlægger din marketing og sikrer den røde tråd på tværs af tiltag og platforme. Vi udvikler og driver dine projekter, så du kan koncentrere dig om resten af forretningen. – Og med 20 års erfaring og 140 specialister i baghånden møder vi op hos dig og skaber værdi fra dag ét. Så kontante fordele får du ikke andre steder.

Vores rådgivere har et helt unikt kendskab til industri og livsstilbranchen, unge og uddannelsessektoren, samt journalistik og personlig formidling.

Det betyder vi kender spillereglerne, kravene og alle smutvejene, til gavn for dig og din virksomheds kommunikation.

Når du indgår et samarbejde med Forsstrøm, vil du møde et team, der sætter stor pris på ordentlighed og gode grin. Du vil møde fem stærke personligheder, hvor kun det bedste er godt nok.

Du vil opleve os som værende direkte, fordi vi ikke er bange for at udfordre din idé eller forretning. Og modsat mange andre, så elsker vi en hektisk dagligdag. 

Kig forbi til en snak om, hvad vi kan gøre for dig. Der er altid kaffe på kanden…

FORSSTRØM TÆNKER OG LEVERER

VORES SPECIALER
DIN GEVINST

Månge års erfaring med virksomheder/brancher som din, giver Forsstrøm et forspring og en træfsikkerhed.
Her skiller vi os ud, til din fordel. Her rammer vi plet.

-Erhverv, industri, produktion & tech

– unge, uddannelse & kultur

– moderator, medietræning & personlig performance

erhverv, industri, produktion & tech

unge, uddannelse & kultur

moderator, medietræning & personlig performance

RECOMMEN­DATIONS

 • Jeg har som salgsleder i DK Planteservice stor fornøjelse af et godt og inspirerende samarbejde med Lars og det øvrige team i Forsstrøm. Lars forstår at lytte til os som virksomhed og forstå kernen i virksomhedens forretning, hvilket skaber stor tillid. Med sin store faglige ekspertise, legende og nyskabende tilgang samt et top tunet team i ryggen, har han hjulpet DK Planteservice med at skabe en ny kernefortælling, nyt logo og en ny digital platform. Vi synes virkelig Forsstrøm har ramt plet og glæder os hver dag over resultaterne af vores samarbejde. Vi fortsætter rejsen sammen og giver vores bedste anbefalinger til Lars og Forsstrøm.

  Camilla Eskildsen
  Salgsleder, DK Planteservice A/S

 • Lars has been a visionary and valuable marketing partner / advisor for ITW GSE since 2008. He has coached us through major branding processes with focus on the strategic approach. Also, he has challenged us bringing fresh views to on how we could implement our vision and core values in our appearance. With his touch, our digital presence has definitely ended up becoming more visionary with an outside-in approach. Lars has a thorough knowledge of our organization and business philosophies which ease and facilitate a strong relation and co-operation. Lars is very good at listening and familiarizing himself with complex matters which leads to spot on solutions. I can only give my best recommendations to Lars!

  Helle Krogh Petersen
  Global Marketing Manager, ITW GSE

 • Lars and Team-FORSSTRØM has been our creative and competent partner on our digital/online marketing journey. Team FORSSTRØM made a very thorough analysis our online presence and performance. Based on the recommendations from FORSSTRØMS analysis, we were able to review our digital mind-set in the sales and marketing staffs - and improve our online strategy and presence with simple tools. Furthermore, Lars and the Team created, launched and supervised the first and also most successfull retail campaign for Erik Joergensen in many years. We were very pleased with their support, creative ideas/suggestions, and thorough knowledge of the digital marketing universe during the whole process. I can only give my best recommendations to Lars Cruz Forsstrøm and Team FORSSTRØM.

  Jesper Pedersen Thurén
  Export Sales Manager, Erik Jørgensen Møbelfabrik

 • Lars og team-Forsstrøm er vores foretrukne partner på den digitale marketing rejse. Første step i rejsen har været at bygge et nyt website, som understøtter den digitale kunderejse. Lars og hans team har været super kreative og fundet nogle rigtig gode løsninger, der forener vores værdier og forretningsmodel med et nyt og friskt pust. Naturligvis hele tiden med vores strategi i baghovedet. Teamet er super energifyldt og får ting til at ske. Derfor mine varmeste anbefalinger til Lars Cruz Forsstrøm og hele teamet bag.

  Helle Krag Thomsen
  Marketing and Communication Manager, OJ Electronics A/S

 • Tilbage i 2019 faldt valget på Forsstrøm, da vi stod overfor en omsiggribende rebranding af Social- og Sundhedsskolen Fyn. Forsstrøms erfaring med kommunikation i øjenhøjde med den unge generation kom os i den grad til gode. Bl.a i en nærværende kernefortælling, et nyt site og ikke mindst en ny visuel identitet, som vi stadig høster positive tilkendegivelser på fra nuværende og kommende elever. Ønsker man at tale til - og ikke mindst blive hørt af- den unge generation, så er det Forsstrøm. Derfor fortsætter vores samarbejde også ufortrødent!

  Morten Mossin
  Kommunikationskonsulent, Social- og Sundhedsskolen Fyn

 • Efter vores samarbejde med Forsstrøm kan vi i høj grad anbefale Lars og Co. Uden deres hjælp havde vi ikke fået udarbejdet grundfortællingen for Det Blå Gymnasium i Glamsbjerg. Et af de tydeligste resultater på samarbejdet er den fantastiske film, der kan ses på vores hjemmeside www.vestfyns.nu Så stor tak for samarbejdet, Lars.

  Carsten Hogrefe
  Rektor, Det Blå Gymnasium

 • Jeg var på intet tidspunkt i tvivl om, hvem jeg skulle vælge som marketingbureau. Jeg valgte Forsstrøm, fordi jeg ved, de udfordrer mig som kunde, og fordi de forstår unge og mestrer uddannelsesbranding. Forsstrøm er ikke bange for at tage stilling til, og vælge, en løsning, der skubber vores efterskole lidt udover kanten – på den gode måde. Det er lykkedes Forsstrøm at finde frem til det helt rigtige visuelle univers, der er nutidigt og i øjenhøjde med eleverne og deres familier. En klar og præcis kommunikation, der gør det let at vælge Nislevgård Efterskole.

  Jens Østergaard
  Forstander Nislevgård Efterskole

 • Lars og Team Forstrøm har med deres kreativitet, professionalisme og store engagement stået for udviklingen af SOSU Syds visuelle identitet. De har ramt fuldstændig plet på vores kernefortælling, vores nye site og vores nye fremragende film. Vi fortsætter samarbejdet med Forstrøm med stor stor glæde.

  Lotte Dalegaard Pedersen
  Direktør hos SOSU Syd

 • Avenida Consult har brugt Forsstrøm i forbindelse med udvikling af ny visuel identitet, website, kernefortælling og strategi. For mit personlige vedkommende var det anden gang, at jeg brugte Forsstrøm, og igen blev mine forventninger mere end indfriet. Det er en sand fornøjelse, at at kunne få så høj en kvalitet og agilitet til en så relativt lav pris sammenligneligt med traditionelle københavnske bureauer.

  Jesper Geisler
  Managing Director, Avenida Consult

 • Karin Forsstrøm var vært på Deloittes flagskibsevent “Reshape the Now 2022”. Hun var både involveret i scenetræning af moderatorer for sessioner samt forberedelser forud for konferencen med henblik på at give deltagerne den bedst mulige oplevelse. Hun gjorde et fantastisk job som vært for dagen og var super fleksibel og positiv at arbejde med gennem hele forløbet.

  Mette Schønnemann
  Marketing- og kommunikationsdirektør, Deloitte

 • Jeg har flere gange i mit professionelle liv været så privilegeret at arbejde sammen med Karin, og det har alle dage været en givende oplevelse. Denne gang havde vi i Gigtforeningen fornøjelsen af Forsstrøms kompetencer som moderator på en af vores liveudsendelser. Velforberedt og med stort overskud styrede hun samtalen på en empatisk, nysgerrig og insisterende måde, der sikrede, at både panelisterne og seerne gik klogere derfra med en oplevelse af at være blevet taget i hånden hele vejen. Karin er en positiv og engageret samarbejdspartner, som byder ind med både ærlige og velovervejede input til, hvordan man kan gøre tingene på nye måder

  Maria Kornbeck Lundsgaard
  Kommunikation og visuel storytelling, Gigtforeningen

 • I have had the pleasure to work with Lars Cruz Forstrøm on project “new job” – Lars is one of the most creative persons I have worked with. Lars do not only have the great ideas but also the drive to bring them to life and execute them. Lars has my best recommendations.

  Henrik Dalsgaard Hansen
  CEO, Scan A/S

 • Forsstrøm har ændret mit syn på marketing i CREO Arkitekter A/S. På det første møde med Lars og hans team indså jeg, at vores virksomhed ikke præsterer inden for digital marketing. En 365 graders online screening viste, at vi slet ikke anvender det fulde potentiale ved sociale medier. Jeg har allerede bestilt en web workshop for udvikling af en ny hjemmeside. Jeg er begejstret, når jeg får en ærlig rådgivning uden filter.

  Simon Haag Borg
  Administrerende direktør hos CREO Arkitekter A/SA

 • Da vi valgte Lars og teamet hos Forsstrøm ud blandt mere end 25 bureauer i et pitch, var vi ikke i tvivl, om de kunne løfte opgaven. Kemi og forståelse for udfordringen var altafgørende, og med en datadrevet tilgang til løsningsforslag var begge selskaber (Sydtrafik og FynBus) sikre i valget. Hos Forsstrøm møder vi nærvær og en kæmpe energi og gejst - ikke kun for selve opgaven, men også for samarbejdet. Vi har følt os i trygge hænder, og vi har fået rigtig meget bureau og kampagne for det aftalte budget. Om Forsstrøm har haft 1 eller 20 kunder på samme tid, har vi intet mærket til - vi har haft direkte og hurtig adgang til kontakt, svar på spørgsmål, rettelser mv. - og det er virkelig rart i vores verden, hvor vi sjældent har tid til at vente for længe på løsninger. På vegne af Sydtrafik og med opbakning fra FynBus kan jeg varmt anbefale Lars og team Forsstrøm.

  Joan Asmussen
  Kampagnehaj og mester i digital markedsføring og kommunikation

 • ECOstyle takker Lars og resten af team FORSSTRØM for den fantastiske kernefortælling, som I har forfattet til os – den rammer lige der, hvor den skal. Vi kendte ikke jer og I kendte ikke os. Men I var supergode til at stille de rigtige spørgsmål og komme ind under huden på os. Godt gået! Næste projekt er vores branding-kampagne, hvor vi i de indledende faser er hjulpet godt på vej af Lars’ kreative og strategiske mindset.

  Mona Fischer Madsen
  Marketing Manager at ECOstyle A/S

Karin Cruz Forsstrøm

Kommunikationsrådgiver og journalist

Karin er specialiseret i public service formidling, og sætter en ære i at omsætte komplekse budskaber til let forståeligt sprog.

I dag rådgiver Karin erhvervsledere på topniveau i klar og tydelig kommunikation, og personlig performance.

Med en journalistisk baggrund rådgiver hun virksomheder i pressehåndtering, og faciliterer årsmøder og konferencer på topniveau.

Karin løser blandt andet opgaver for Dansk Industri, Kommunernes Landsforening, Bestseller og TV2regionerne.

in

trine skovlund østergaard

kommunikationsrådgiver og visuel designer

Trine Skovlud Østergaard arbejder primært med projektledelse, strategisk kommunikation, kampagner og branding.

Hun koordinerer kampagner på tværs af platforme og samarbejdspartnere med sikker hånd og altid med et smil på læben.

Trine har en særlig passion for projekter indenfor livsstil.

Derfor har det været helt naturligt for Trine at kaste sig over kommunikationsopgaver for BROEN-LAB, Creo Arkitekter, Living Flames, Juuce og 2Blind2C.

in

betina lind krarup

kommunikationsrådgiver og BRANDMOVER

Betina rådgiver Forsstrøms kunder, når det kommer til branding, strategi, og kommunikation.

Betina har siddet som marketingchef hos et af landets største forsikringsselskaber, og koordinerer derfor med sikker hånd dit projekt.

Hun trives i krydsfeltet mellem forretningsudvikling, salg og marketing.

Betina brænder især for områder inden for bæredygtighed og ESG. Betinas kunde portefølje rummer blandt andet OJ Electronics, HJ Hansen, Totalbanken og MSC.

in

Lars cruz forsstrøm

kommunikationsrådgiver og brandarkitekt

Hos os, er det Lars Cruz Forsstrøm, der står i spidsen. Han sætter en ære i at udvikle brands til et stærkere ståsted og større bundlinje.

Lars er et af de mennesker, man husker, fordi han sætter et personligt aftryk.

Han er én af de tunge drenge, der ser hullerne i osten, har øje for detaljen og baner vejen indenfor kreative løsninger og strategisk kommunikation.

Lars forstår sig på data og digitale platforme. Og så bruger han det meste af sin tid på at rådgive på topledelsesniveau og rådgiver blandt andet internationale og nationale virksomheder så som BROEN-Lab, ITW GSE og Fynbus.

in

Stories

DISSE VIRKSOMHEDER HJÆLPER VI ALLEREDE