KARIN CRUZ FORSSTRØM

TV-JOURNALIST, PRESSERÅDGIVER, MEDIETRÆNER OG MODERATOR

FÅ STYR PÅ PRESSE OG STØRRE EVENTS

Du har nok set Karin Cruz Forsstrøm på TV2 Nyhederne – Danmarks største nyhedsudsendelse. Her var hun vært, journalist og formidler i et utal af udsendelser. Hun har interviewet kendte og ukendte – fra Mariah Carey til Inger Støjberg. Fra Tori Amos til Anders Fogh Rasmussen. Og fra Alanis Morissette til Søren Pape. Nu er hun klar til at hjælpe dig, uanset om det er en shitstorm, der truer din virksomheds eksistens, eller du ønsker at give kunder og interessenter en stor eventoplevelse.

KRISE­KOMMUNIKATION

Hvis du står midt i en krise, kan virksomhedens fremtid og overlevelse være på spil.

Når pressen går i struben på dig, vil det, du finder ret og rimeligt, ofte blive vendt på hovedet.

Måske skulle du få en erfaren specialist på din side?

MODERATOR

Større events er omkostningstunge. De kræver tid, planlægning og masser af tankekraft.

Men de afvikles live. Og meget kan gå galt.

En dygtig moderator sikrer, at dine gæster får en god oplevelse. Også hvis lyset går. Eller hovedtaleren får lagkagen galt i halsen.

REFERENCER – KARIN CRUZ FORSSTRØM

NYHEDERNE TV2 Danmark

Nyhedsvært

TV2 NEWS

Nyhedsvært

STATION 2

Vært / tilrettelægger

STATION 2 EFTERLYST

Vært / redaktør

GO' MORGEN DANMARK

Vært

DAGS DATO

med Poul Erik Skammelsen
Tilrettelægger / redaktør

ROYAL RUN

Vært

KNÆK CANCER

Vært

MEDIETRÆNING OG PERSONLIG PERFORMANCE

Kender du det? Videolamperne blænder. Mikrofonerne står på række. Du hakker dig i gang. Men klappen går ned. Alene angsten, for at det sker, kan få det til at ske.

Til gengæld kan det trænes væk. Og sammen kan vi øge din gennemslagskraft dramatisk.

Få en specialist på din side.

DEN GODE PRESSEMEDDELELSE

Har du prøvet at sende en historie ud til pressen uden af få så meget som en spaltemillimeter ud af det?

Er svaret ja, er du ikke den eneste.

Få en specialist til at hjælpe med at finde og formulere din historie.

DISSE KUNDER HAR KARIN HJULPET 

RECOMMEN­DATIONS

 • Karin afholdte en inspirerende workshop om præsentationsteknik ifm. pitches. Det var en meget givende dag med masser af sparring og gode erfaringer. Jeg har fået nogle gode værktøjer med mig, som har betydet, at jeg har mere mod på at præsentere fremover. Kæmpe anbefaling herfra

  Helia Isik
  Projektleder, Shark & Co

 • Karin gjorde det fantastisk godt som moderator til Dansk Industri Energis Årsdag 2023. Hun havde sat sig ind i det energipoltiske område op til dagen, hvilket var tydeligt at mærke i hendes spørgsmål, og med hendes oprigtige nysgerrighed bragte hun det bedste frem i paneldeltagerne. Karinholdt et godt tempo gennem hele konferencen, og det fik dagen til at glide rigtig godt og med et højt humør.

  Troels Ranis
  Vicedirektør, Dansk Industri
  Dansk Industris Energis Årsdag

 • Tak Karin for din store hjælp og erfaring med at moderere vores DI events på Folkemødet om international arbejdskraft🙌🏼 På imponerende vis sørgede du for at rammesætte og fremhæve pointer og deltagernes synspunkter og meninger. Det var både inkluderende og konkret, når du spurgte deltagerne “og hvad gør du så ved det på mandag?”. Kæmpe anbefaling fra mig👏🏼👏🏼

  Søren Høfler
  chefkonsulent, Dansk Industri

 • Vi benyttede Karin ved KL’s sundhedskonference 2023. Karin var sød, engageret og tjekket - vil klart benytte Karin som moderator en anden gang.

  Nina Svendsen
  Konsulent hos KL

 • Vi lancerede "Partnerskab for havvind" den 22. juni - tætpakket program med 3 paneler, hvor vi diskuterede den politiske aftale om udbud af havvind, perspektiver for udbygning mod 2040, værdikæder og flaskehalse, muligheder for dansk grønt industrieventyr i europæisk perspektiv. Og Karin styrede det fremragende med blik for de politiske og tekniske udfordringer - vi fik en livlig diskussion i panelerne samt indspark fra salen. Flot og godt momentum hele vejen igennem.

  Søren Mensal Kristensen
  DI Energi

 • Karin har hjulpet os med at få skabt et bedre, og skarpere trykt medie. Vi har været igennem en lærerig proces som Karin har faciliteret, hvor vi har fået vendt bøtten og derved fået et bedre slutprodukt, i forbindelse med vores internationale skalering. Kæmpe anbefaling herfra.

  Troels Højvig
  founder/chairman, Malgre Tout Media

 • Til dette års Folkemøde var Karin og tre af vores grønne medlemmer i Dansk Industri trukket i en kittel for at udføre to energiske eksperimenter på Dansk Industris hovedscene. Formålet var at vise, hvordan fremtidens teknologier – Power to X og CO2-fangst – fungerer i virkeligheden. En ting er at udføre live eksperimenter foran et publikum, en anden ting er at gøre det med højt humør, oprigtig nysgerrighed og et glimt i øjet. Begge dele sikrede Karin. Derfor skal der lyde et stort tak og en klar anbefaling til Karin som moderator fra hele DI Grøn omstilling, klima og energi.

  Pernille Agerbo
  public affairs konsulent, DI Klima

 • I had the pleasure of working with Karin on Microsofts event and highly recommend her for her moderations skills. Her ability to facilitate discussions and manage audience questions was impressive. Karin will be a valuable contributor to any event

  Jurate Beniulyte
  Microsoft

 • Jeg har flere gange i mit professionelle liv været så privilegeret at arbejde sammen med Karin, og det har alle dage været en givende oplevelse. Denne gang havde vi i Gigtforeningen fornøjelsen af Forsstrøms kompetencer som moderator på en af vores liveudsendelser. Velforberedt og med stort overskud styrede hun samtalen på en empatisk, nysgerrig og insisterende måde, der sikrede, at både panelisterne og seerne gik klogere derfra med en oplevelse af at være blevet taget i hånden hele vejen. Karin er en positiv og engageret samarbejdspartner, som byder ind med både ærlige og velovervejede input til, hvordan man kan gøre tingene på nye måder

  Maria Kornbeck Lundsgaard
  Kommunikation og visuel storytelling, Gigtforeningen