Her rammer vi plet og skaber nye veje til vækst

UNGE, Uddannelse
& KULTUR 

Når du vælger Forsstrøm vil du møde et kommunikationsteam, der kender din målgruppe. Vi forstår at kommunikere i øjenhøjde til unge.

Vi kender til problemer som skæv elevsammensætning og udfordringer med at tiltrække de rette medarbejdere og forstår at trække den røde tråd fra strategi til eksekvering.

Vi er vant til at arbejde med større events, der kræver kampagneplanlægning, overblik og evnen til at tiltrække de rette deltagere.

Så leder du efter et rådgiverteam, hvor årshjul og SoMe er en naturlig del af hverdagen, så glæder vi os til at komme i gang.

FORSSTRØM TÆNKER OG LEVERER

skal du?

– rekruttere nye elever?

– øge kendskabet til et konkret event?

– Profilere dit uddannelses-sted?

rekruttere nye elever?

øge kendskabet til et konkret event?

profilere dit uddannelses-sted?

BRANDINGSTRATEGI OG KRISEKOMMUNIKATION

Mange uddannelsesretninger oplever i disse år lav søgning. Det kan skyldes rigtig mange ting, men i sådanne tilfælde er en opfriskning af den visuelle identitet sjældent nok. Det handler i højere grad om en nøje udtænkt kommunikationsstrategi, velformulerede budskaber, og for eksempel forældre-henvendt kommunikation.

Forsstrøm har blandt andet lavet krisekommunikation for Ørestad Gymnasium, og mere generel kommunikation for Nyborg Gymnasoim, Social og Sundhedsskolen Fyn og Nislevgård Efterskole.

GO-TO MARKET STRATEGI (IVÆRKSÆTTERI)

Vi hjælper iværksættervirksomheder, med at komme godt fra start.

Vi kan hjælpe med at sætte ord på din virksomheds DNA, omsætte det til en stærk kernefortælling, som kan danne fundament for hele din virksomheds fortælling til omverdenen. Vi stiller skarpt på dine målgrupper og udvikler din kommunikation. Sammen med dig, skaber Forsstrøm en handleplan og rådgiver dig også om en potentiel medie-strategi.

forsstrøm er
dit bureau din gevinst

 – 3 væsentlige grunde til at vælge Forsstrøm – 

– DU ARBEJDER INDENFOR UNGE, UDDANNELSE & KULTUR

– DU HAR BRUG FOR OBJEKTIV OG FLEKSIBEL RÅDGIVNING

– DU VIL SIKRE KLAR OG TYDELIG KOMMUNIKATION

DU ARBEJDER INDENFOR UNGE, UDDANNELSE & KULTUR

DU HAR BRUG FOR OBJEKTIV OG FLEKSIBEL RÅDGIVNING

DU VIL SIKRE KLAR OG TYDELIG KOMMUNIKATION

STYRKET PROFILERING AF UDDANNELSESSTED

Med et væld af uddannelsesinstitutioner, er der brug for at fremhæve dét, som gør jeres skole unik, i håbet om at de rette elever og medarbejdere tilvælger Jer.  

Forsstrøms indsigt i uddannelsessektoren betyder, at vi nemt kan udvikle den rette strategi til at profilere Jer, og dermed være med til at skabe de bedste forudsætninger for at drive en skole.

KENDSKABSKAMPAGNE

Det er umuligt at sælge en vare, som ingen kender til. Derfor handler det om at skabe kendskab til dit produkt eller event blandt potentielle brugere.

Jo flere gange de møder dit produkt med et nøje planlagt budskab, jo bedre er det.

Forsstrøm har solid erfaring med at drive kendskabskampagner og vores kampagner rammer plet. Vi udvikler og eksekverer kampagnen, ofte som en ung-til-ung eller voksen-til-voksen strategi (spejling strategi).

Speciale

Få styr på: Presse, krisekommunikation, Medietræning & personlig performance

Få hjælp fra øverste hylde

Karin Cruz Forsstrøm. kendt fra TV2, News & Go´morgen

Klik her

Få den hjælp, du har brug for

Uanset om du er rektor på en skole, sidder med et event, du skal have afviklet eller igang med at leve din iværksætterdrøm ud, så kan vi hjælpe dig.

Vores kommunikationsrådgivere er klar til at træde ind i din virksomhed og være en del af dit team.

Herfra kan vi hjælpe med fx at udvikle dit brand, din go-to-marked-strategi, optimere din hjemmeside, designe dine marketing-materialer, producere videoer til web og SoMe eller drive din on/offline marketing.  Sidst, men ikke mindst, får vi også lige styr på pressen og en strategi herfor.

Du køber Forsstrøm fx 1 eller flere dage om ugen og sammen finder vi ud af, om det er hjælp til web, tekst, fotografi, SoMe eller noget helt andet I har brug for. Og bare rolig – vi har adgang til 140 specialister, så vi kan nemt sætte det rette team til din opgave.

Konklusionen er, at du har one point of contact og trygt kan overlade din opgave til Forsstrøm.

Få den hjælp, du har brug for

Klik her

DISSE VIRKSOMHEDER HJÆLPER VI ALLEREDE