Digitalisering og øget salg. Se film

Øg effektiviteten i dit salg

Tiden er løbet fra den motoriserede sælger. Og den kommer ikke tilbage. Messer bliver stadig mere sjældne. Onlinesalg boomer. Dine sælgere skal lære nye vaner. Hvad gør du?

Du skal søge nye veje. Nu. Og her har vi to gode råd:

 1. Gør processen digital
 2. Glem alt om Teams i kombination med PowerPoint. PowerPoint er både dum og død. Og Teams kan ikke stå alene.

Kvalificer dine leads og sælg mere

Den nye salgsverden bliver en helt anden, end den vi kender i dag. Interaktive kundedialoger over virtuelle showrooms til webinars og online messer er kun den spæde start. I den nye verden vil brugen af teknologi og indsamling af data være to nøgler til fremtidig vækst og effektivt salg. Fremtiden tilhører den digitale købmand.

Med den rette indsats i den øverste del af salgstragten lægger du bolden til rette for din salgsfolk, så de let kan sparke den i mål. Dermed effektiviserer du salget og får mere ud af dine dyre salgsressourcer. Hvad ville det fx betyde for din bundlinje, at dine sælgere skaffede dobbelt så mange ordrer som i dag - uden at bruge flere ressourcer?

Efter første salg skal du sikre, at din nye kunde bliver en engageret ambassadør for dig og din virksomhed. Du skal ikke samle på kunder, men tilhængere. Det gør du ved at holde dit løfte til markedet levende - og ved at bruge data om din kunde, så kan du hele tiden bekræfte din kunde i, at du er det rette valg for ham eller hende.


I den sidste del af salgstragten lukker du salget - og onboarder dine nye kunder på en måde, så de committer sig til din organisation. Det er en forretningskritisk proces, der vil gøre din kunder til ambassadører.

Interaktive salgsværktøjer

Første skridt kunne være at erstatte jeres PowerPoint med et nyt interaktivt salgsværktøj. Det vil styrke dialogen med din kunde, involvere ham eller hende på en tilpas åben facon, så det er kundens ønsker og behov, der styrer samtalen. Med dit nye interaktive salgsværktøj får du en række fordele:

 • En interaktiv præsentation styrker dialogen med kunden. Mødet bliver brugerorienteret, og du involverer kunden mere - både når det foregår online og ved fysiske møder
 • Du har mulighed for at indbygge en beregner og lave relevante business cases direkte på kundemødet
 • Du opsamler data og får nye muligheder for effektiv salgsopfølgning. Dermed kan du forkorte salgsrejsen - og styre salgsprocessen på afstand
 • Du kan nemt integrere værktøjet i dit CRM-system
 • Du kan effektivisere dit online salg og dermed give dine sælgere mere kunde- og salgstid

KONTAKT OS
Vi kan sikre dig bedre dialog og opsamling af data i din videre salgsproces. Hvilke værktøjer, der er mest effektive for dig, afhænger af dine behov. Lad os få en dialog om dette. På telefon eller mail.


 • Interaktivt salgsvaerktøj
 • Interaktivt salgsvaerktøj
 • Interaktivt salgsvaerktøj
 • Interaktivt salgsvaerktøj
 • Interaktivt salgsvaerktøj
 • Interaktivt salgsvaerktøj
 • Interaktivt salgsvaerktøj
 • Interaktivt salgsvaerktøj
 • Interaktivt salgsvaerktøj
 • Interaktivt salgsvaerktøj
 • Interaktivt salgsvaerktøj
 • Interaktivt salgsvaerktøj
 • Interaktivt salgsvaerktøj
 • Interaktivt salgsvaerktøj

Interaktive salgsværktøjer og virtuelle showrooms: Sales enablement hedder det på moderne dansk. Det handler om værktøjer, der optimerer dine sælgeres indsats. Det kan være en salesbox, hvor vi komprimerer en 150 siders produkt­orienteret powerpoint ned til én interaktiv side med et par få undersider. Her vælger kunden selv ud fra sine behov og kan opleve business­cases direkte på siden med egne tal. De får en aha-oplevelse. Og du høster kundens data til det videre forløb. Kunde­involveringen øger konvertering og salget, samtidig med at salgs­rejsen bliver kortere, mens arbejdet backoffice bliver mindre.

Med 360° Virtuelle Showrooms kommer din målgruppe helt tæt på dine kollektioner 24/7. I praksis har det vist sig, at det virtuelle showroom sælger bedre end din fysiske salgs­udstilling.

De viste eksempler er en balnding af egne og lånte cases.

Recommen­dations

 • Joan Asmussen
  Da vi valgte Lars og teamet hos Forsstrøm ud blandt mere end 25 bureauer i et pitch, var vi ikke i tvivl, om de kunne løfte opgaven. Kemi og forståelse for udfordringen var altafgørende, og med en datadrevet tilgang til løsningsforslag var begge selskaber (Sydtrafik og FynBus) sikre i valget. Hos Forsstrøm møder vi nærvær og en kæmpe energi og gejst - ikke kun for selve opgaven, men også for samarbejdet. Vi har følt os i trygge hænder, og vi har fået rigtig meget bureau og kampagne for det aftalte budget. Om Forsstrøm har haft 1 eller 20 kunder på samme tid, har vi intet mærket til - vi har haft direkte og hurtig adgang til kontakt, svar på spørgsmål, rettelser mv. - og det er virkelig rart i vores verden, hvor vi sjældent har tid til at vente for længe på løsninger. På vegne af Sydtrafik og med opbakning fra FynBus kan jeg varmt anbefale Lars og team Forsstrøm.
  Joan Asmussen
  Kampagnehaj og mester i digital markedsføring og kommunikation
  21. maj 2021
 • Morten Mossin
  Tilbage i 2019 faldt valget på Forsstrøm, da vi stod overfor en omsiggribende rebranding af Social- og Sundhedsskolen Fyn. Forsstrøms erfaring med kommunikation i øjenhøjde med den unge generation kom os i den grad til gode. Bl.a i en nærværende kernefortælling, et nyt site og ikke mindst en ny visuel identitet, som vi stadig høster positive tilkendegivelser på fra nuværende og kommende elever. Ønsker man at tale til - og ikke mindst blive hørt af- den unge generation, så er det Forsstrøm. Derfor fortsætter vores samarbejde også ufortrødent!
  Morten Mossin
  Kommunikationskonsulent, Social- og Sundhedsskolen Fyn
  19. marts 2021
 • Jesper Geisler
  Avenida Consult har brugt Forsstrøm i forbindelse med udvikling af ny visuel identitet, website, kernefortælling og strategi. For mit personlige vedkommende var det anden gang, at jeg brugte Forsstrøm, og igen blev mine forventninger mere end indfriet. Det er en sand fornøjelse, at at kunne få så høj en kvalitet og agilitet til en så relativt lav pris sammenligneligt med traditionelle københavnske bureauer.
  Jesper Geisler
  Managing Director, Avenida Consult
  5. januar 2021
 • Jesper Pedersen Thurén
  Lars and Team-FORSSTRØM has been our creative and competent partner on our digital/online marketing journey. Team FORSSTRØM made a very thorough analysis our online presence and performance. Based on the recommendations from FORSSTRØMS analysis, we were able to review our digital mind-set in the sales and marketing staffs - and improve our online strategy and presence with simple tools. Furthermore, Lars and the Team created, launched and supervised the first and also most successfull retail campaign for Erik Joergensen in many years. We were very pleased with their support, creative ideas/suggestions, and thorough knowledge of the digital marketing universe during the whole process. I can only give my best recommendations to Lars Cruz Forsstrøm and Team FORSSTRØM.
  Jesper Pedersen Thurén
  Export Sales Manager, Erik Jørgensen Møbelfabrik
  12. november 2020
 • Mona Fischer Madsen
  ECOstyle takker Lars og resten af team FORSSTRØM for den fantastiske kernefortælling, som I har forfattet til os – den rammer lige der, hvor den skal. Vi kendte ikke jer og I kendte ikke os. Men I var supergode til at stille de rigtige spørgsmål og komme ind under huden på os. Godt gået! Næste projekt er vores branding-kampagne, hvor vi i de indledende faser er hjulpet godt på vej af Lars’ kreative og strategiske mindset.
  Mona Fischer Madsen
  Marketing Manager at ECOstyle A/S
  9. februar 2021
 • Helle Krag Thomsen
  Lars og team-Forsstrøm er vores foretrukne partner på den digitale marketing rejse. Første step i rejsen har været at bygge et nyt website, som understøtter den digitale kunderejse. Lars og hans team har været super kreative og fundet nogle rigtig gode løsninger, der forener vores værdier og forretningsmodel med et nyt og friskt pust. Naturligvis hele tiden med vores strategi i baghovedet. Teamet er super energifyldt og får ting til at ske. Derfor mine varmeste anbefalinger til Lars Cruz Forsstrøm og hele teamet bag.
  Helle Krag Thomsen
  Marketing and Communication Manager, OJ Electronics A/S
  25. juni 2020
 • Camilla Eskildsen
  Jeg har som salgsleder i DK Planteservice stor fornøjelse af et godt og inspirerende samarbejde med Lars og det øvrige team i Forsstrøm. Lars forstår at lytte til os som virksomhed og forstå kernen i virksomhedens forretning, hvilket skaber stor tillid. Med sin store faglige ekspertise, legende og nyskabende tilgang samt et top tunet team i ryggen, har han hjulpet DK Planteservice med at skabe en ny kernefortælling, nyt logo og en ny digital platform. Vi synes virkelig Forsstrøm har ramt plet og glæder os hver dag over resultaterne af vores samarbejde. Vi fortsætter rejsen sammen og giver vores bedste anbefalinger til Lars og Forsstrøm.
  Camilla Eskildsen
  Salgsleder, DK Planteservice A/S
  11. juni 2020
 • Henrik Dalsgaard Hansen
  I have had the pleasure to work with Lars Cruz Forstrøm on project “new job” – Lars is one of the most creative persons I have worked with. Lars do not only have the great ideas but also the drive to bring them to life and execute them. Lars has my best recommendations.
  Henrik Dalsgaard Hansen
  CEO, Scan A/S
  8. oktober 2019
 • Helle Krogh Petersen
  Lars has been a visionary and valuable marketing partner / advisor for ITW GSE since 2008. He has coached us through major branding processes with focus on the strategic approach. Also, he has challenged us bringing fresh views to on how we could implement our vision and core values in our appearance. With his touch, our digital presence has definitely ended up becoming more visionary with an outside-in approach. Lars has a thorough knowledge of our organization and business philosophies which ease and facilitate a strong relation and co-operation. Lars is very good at listening and familiarizing himself with complex matters which leads to spot on solutions. I can only give my best recommendations to Lars!
  Helle Krogh Petersen
  Global Marketing Manager, ITW GSE
  9. januar 2019
 • Malene Meincke
  Vi begyndte samarbejdet med Lars i december 2017, fordi vi havde brug for Kommunikation og PR, der var nytænkende, kreativ, foran - og på kanten af boksen. Det har vi fået! Lars en behagelig og troværdig rådgiver, og han så dygtig til at sætte det helt rigtige team til den specifikke opgave. Vi glæder os til spændende projekter i fremtiden.
  Malene Meincke
  Uddannelsesleder, HR, Kommunikation og pædagogisk udvikling, Nyborg Gymnasium
  19. oktober 2018
 • Poul Elvstrøm
  Vi har i ITW GSE arbejdet sammen med Lars Cruz Forsstrøm omkring brand identitet i flere perioder i løbet af de sidste 15 år. Samarbejdet har bragt os tilbage på sporet når vi har haft brug for det, men ikke mindst har det udviklet både vores brand og egen indsigt.
  Jeg står gerne til rådighed for en uddybning af opgaverne Lars har arbejdet med.
  Poul Elvstrøm
  Vice President Global Sales & Marketing, GSE
  18. oktober 2018
 • Anders Gram
  I 2016 søgte vi efter en stærk branding og kommunikations kompetence. Mange anbefalinger pegede på Lars, hvorfor vi indledte et tæt samarbejde. Vi havde brug for at professionalisere vores identitet og skabe en større bevidsthed omkring vores eksterne kommunikation og vigtigst af alt, skabe sammenhæng fra vores strategi til den reelle kundeoplevelsen. Hos Forsstrøm køber vi ikke “bare” en ydelse som hos et traditionelt reklamebureau. Vi har adgang til en stærk strategisk og visionær kompetence, men et meget stærkt netværk at samarbejdspartnere...
  Anders Gram
  CEO, Managing Director at Würth Industri Danmark A/S
  6. april 2018
 • Lotte Munk
  Vi har fast brugt Lars til at hjælpe os med vores markedsføring igennem en længere periode. Vi ville helt forfra med alt lige fra ny visuel identitet, ny præsentation af vores virksomhed, nye beskrivelser af vores services og meget mere. Lars har været helt fantastisk. Han er utrolig kreativ, dygtig og formår i høj grad at tænke ud af boksen. Han har lige nøjagtig den “kant”, som vi længe har ledt efter. Han har været spot on i forhold til udarbejdelse af alt vores materiale. Han er utrolig ærekær og perfektionistisk omkring sit arbejde, så der er ingen detaljer, der bliver overladt til tilfældighederne. Så vi har trygt kunne overlade alt til Lars og vide, at alt ville blive ordnet og til tiden - hver gang. Jeg giver Lars mine allerhøjeste anbefalinger og er utrolig glad for, at vi fik ham om bord. 5 stjerner herfra 🙂
  Lotte Munk
  HR-ansvarlig at Solvo IT
  23. marts 2018
 • Mette Have Larsen-Ledet
  Forsstrøm har været i mit netværk siden 2007. Han kan sin Markedsføring ABC og holder sig ajour med de nyeste trends derudover er han en dygtig kommunikator med særlige evner indenfor digital markedsføring.
  Noget af det, der kendetegner Lars er hans eminente evne til at spore sig ind på sine medmennesker; kunder, såvel som samarbejdspartnere og medarbejdere. Han er utrolig god til at lytte og orientere sig i komplekse sammenhænge og “slå ned” på kernen i problemstillingerne. Han er behaglig at arbejde sammen med, har en fin humor, er altid på bolden for at finde løsninger og sikre fremdrift.
  Jeg kan varmt anbefale Forsstrøm.
  Mette Have Larsen-Ledet
  Global Senior Marketing Manager hos LEGO Group
  4. maj 2018
 • Anders Trans Sørensen
  Jeg har arbejdet sammen med Forsstrøm i konsortie lignende forhold om både små og store projekter.
  Lars er super kreativ og rigtig god til at formulerer digitale strategier og finde løsninger ud fra de rammer, som bliver stillet. Han går højt op i kundetilfredshed, og han formår langt de fleste gange at levere ønsket eller mere værdi ind i projekterne.
  Anders Trans Sørensen
  Major Friends Maker hos Umbraco A/S
  2. december 2016
 • Allan Ohm Tolstrup
  Forsstrøm har i snart 10 år været bagmand for Tietgenbyens samlede markedsføring. Tietgenbyen er en del af Odense Kommune. Markedsføring er i vores regi en balancegang, som Lars har stor forståelse for at opretholde. Derudover sætter vi i Tietgenbyens regi stor pris på den måde, Lars konstruktivt udfordrer os på i vores tilgang til strategisk marketing.
  Allan Ohm Tolstrup
  Byggerådgiver hos Milton Huse A/S
  29. november 2016
 • Flemming Hjort
  Forsstrøm is a trusted and professional Marketing Adviser. We have changed our 50 year old name to something new and exciting without sacrificing our core values and the brand loyalty of our customers. The change has been challenging but also great for the spirit of the company.
  Thanks Forsstrøm.
  Flemming Hjort
  Owner, Masentia A/S
  8. december 2015
 • Thomas Torp
  Lars er en stærk og særdeles værdifuld samarbejdspartner og rådgiver for os i brancheforeningen Grakom. Det har han været i forbindelse med vores rebranding, navneskifte og udskiftning af vores visuelle identitet. Det er han også i forbindelse med vores udvikling af vores marketing mangagement. Jeg kan klart anbefale Forsstrøm.
  Thomas Torp
  Adm. direktør hos Brancheforeningen Grakom
  2. december 2015
 • Kenneth Hansen
  Jeg kan på det varmeste anbefale Forsstrøm, hvis man søger en strategisk vinkel på såvel sin kommunikation som sin identitet. Lars har været min eksterne sparringspartner og haft uvurderlig betydning for selskabets succes. Lars har været med helt fra idéstadiet til kontinuerlig forbedringsinitiativer. Lars’ vinkler har løftet vores niveau fra “branche-dialog” til værdiskabende “kunde-dialog”.
  Kenneth Hansen
  Salg | Forretningsudvikling | Ledelse | Strategi
  27. november 2015
 • Jim Sawaguchi
  Forsstrøm is a unique motivator who has the ability to view challenging situations from other angles, turning challenges into opportunities. Lars thinks out of the box with a practical perspective, which entails him to convert “crazy” idea’s into unique solutions. Lars values moral and loyalty before anything and is not afraid to speak his mind, and feedback is always provided in a constructive manner.
  Jim Sawaguchi
  Head of Credit Operations and member of the Board of Directors at Mercedes-Benz Finans
  29. august 2013
 • Bo Franch-Mærkedahl
  Forsstrøm har vist sin styrke ved, på yderst professionel vis, at have balance mellem strategi og hands-on eksekvering ifm. min virksomheds etablering og skabelse. Jeg værdsætter drengerøven som udfordre mig - den über intelligente strateg - og den frække dreng som kommer med forslag/løsninger der indeholder lige præcis dét, der gør at vi vinder kampen om kunderne. Alt hvad Lars gør/siger/tænker er for min forretnings bedste. Det skal bringe mig frem - udvikle min forretning og give mig værdi. Lars er ikke ydmyg ! Han siger tingene som han tænker dem - og efter 5 års samarbejde erkender jeg med stor respekt, at han ved hvad han taler om. Tak for dig Lars - You rock !
  Bo Franch-Mærkedahl
  Director of Sales Nordic at Van Gils Fashion
  29. juli 2013
 • Morten Bøcker
  Jeg oplever Lars som en meget kompetent og spændende/udfordrende samarbejdspartner. Forsstrøm kombinerer det forretningsmæssige, kreativitet samt indsigt i og flair for alle de digitale muligheder. Det har blandt andet været med til at løfte vores web-kommunikation væsentligt. Vi har ad flere omgange modtaget oplæg på basis af vores strategiske input, som har overgået forventningerne.
  Morten Bøcker
  Kommunikations- og marketingchef i Bredana - Microsoft Dynamics ERP og CRM partner
  24. juli 2013
 • Keld Daugaard Rasmussen
  Jeg kender Lars som en meget dygtig og kreativ kontaktchef, han tænker ud af boxen, og går lige til bidet, når han udfordre kollegaer og kunder. Jeg kender ligeledes Lars gennem bestyrelsesarbejdet i Aurumania, hvor han er en god og værdsat sparingspartner.
  Derfor kan jeg varmt anbefale Lars som en samarbejdspartner.
  Keld Daugaard Rasmussen
  Business Development Manager MITG Integrated Health Solution at Medtronic
  6. oktober 2011
 • Martin Bro Trasmundi
  Gennem min stilling som marketingmedarbejder hos Grafisk Arbejdsgiverforening har jeg haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Lars Forsstrøm. I forbindelse med vores igangværende tryksagskampagne skulle vi bruge en samarbejdspartner, der kunne løse opgaven med at få udviklet indhold til en QR-kode. Vores valg faldt på Lars, idet vi allerede på første møde var af den opfattelse, at Forsstrøm kunne løfte opgaven op på det niveau, som vi ønskede.
  Martin Bro Trasmundi
  CMO at Lendme
  4. oktober 2011
 • Gert Christiansen
  Jeg har kendt Forsstrøm som en dedikeret og dygtig kollega. Lars var ansvarlig for marketing hos Dansupport og med Lars oplevede vi et løft i både kommunikation og layout.
  Gert Christiansen
  Løsningsarkitekt og partner at Infowise aps
  5. december 2010
 • Michelle Hjorth Christensen
  Jeg har arbejdet sammen med Lars og hans dygtige Forsstrøm team siden 2017. Det har været en yderst positiv oplevelse lige fra dag 1, hvor vores samarbejde hurtigt tog fart – der er initiativ, ihærdighed, samt masser af fed energi i Lars. Vi er blevet udfordret af ambitiøse idéer vi aldrig selv var kommet på og præsenteret for spændende koncepter, der har været langt over vores forventninger til hvad marketing skal kunne. Med Lars er der ingen grænser for hvad der kan lade sig gøre, ikke mindst takket være hans eminente team og stærke netværk. Man får en meget kompetent partner i Lars – med en kreativ hjerne og en ja-hat, der gør samarbejdet lærerigt og bestemt også sjovt undervejs.
  Michelle Hjorth Christensen
  HR Business Partner, Würth Industri Danmark A/S
  10. oktober 2019
 • Kenneth Rossau
  Jeg havde fornøjelsen at arbejde sammen med Lars igennem et par år. Lars var marketingchef hos DANSUPPORT, og fik i den periode hele vores eksterne kommunikation op i et helt andet og mere professionelt niveau end tidligere. Lars er god fyr - som med masser af energi og godt humør præger sine omgivelser positivt. Samtidig er Lars kompromisløs i forhold til kvaliteten af sit arbejde - næstbedst er langt fra godt nok.
  Jeg kan kun medgive mine bedste anbefalinger - og arbejder igen gerne sammen med Lars i fremtiden.
  Kenneth Rossau
  Managing Partner hos Infowise
  6. oktober 2010
 • Esben Darling Meng
  Lars er en yderst kompetent sparringspartner, som hurtigt finder solid og brugbare kommunikationsløsninger på komplekse problemstilling. Lars sætter en stor ære i godt “håndværk”, sikkerhed for deadlines indenfor aftalt budgetter og leder i det hele taget store som små projekter sikkert igennem fra idé til implementering. Lars mestre alle facetter indenfor kommunikation og brandstrategier samt kan optimere på alle platforme, såvel online som offline.
  Esben Darling Meng
  Board Member at Colourbox
  5. oktober 2010


Marketing must change

I løbet af det sidste år har den digitale modenhed i danske virksomheder flyttet sig fem år frem i tiden. Det, du gjorde i går, vil derfor ikke give dig de resultater, du ønsker i morgen. Du må finde nye veje til vækst. Det er det, vi giver dig hos Forsstrøm. Klik dig videre og se hvordan.Køb os på abonnementDu kan købe os på abonnement. Det giver dig nogle ret så kontante fordele. For når du lover at aftage nogle timer regelmæssigt, giver vi dig en besparelse på 25-50% på projekternes timepris. Samtidig involverer vi os dybere, deltager i interne statusmøder - og opfører os i det hele taget som om, vi var din interne marketingafdeling. Bare uden brok, bøvl og barsel.

Du kan natuligvis også købe os på timebasis som i et normalt bureausamarbejde. Det får du bare lidt mindre ud af.

Læs mere om marketing management her.Lars Cruz Forsstrøm

Senior marketing advisor
Brand architect · Owner
Tel: 9339 7117
lars@forsstrom.dk

Benjamin Jarlgaard

Client Solution Partner
Tel: 2911 6488
benjamin@forsstrom.dk

Betina Lind Krarup

Marketing Partner
and Brand Mover
Tel: 2422 2578
betina@forsstrom.dk

Anne Louise Danø

Project Manager
and Visual Designer
Tel: 2256 0669
louise@forsstrom.dk

Trine Skovlund
Østergaard

Project Manager
and Visual Designer
Tel: 2193 9597
trine@forsstrom.dk